Okay
  Public Ticket #1848483
NOT SHOWING ICONS
Closed

Comments

  •  2
    VALENTIN GONZALEZ COIRA started the conversation

    Dear all,

    All of a sudden, all the icons on the web have disappeared and now you can only see a square. Can you help me? Thank you

    Attached files:  iconos-no.jpeg

  •  574
    François replied

    Hello Valentin, 

    What version of Woffice are you using? 

    Please make sure you run Woffice 2.8.0.1smile.pngSee: https://alkaweb.atlassian.net/wiki/spaces/WOF/pages/222429185/Update+to+2.8.0

    Also, if you're still having the issue, you can try to deactivate the Eonet Live Notification plugin, if installed on your side.

    Have a wonderful day. 

    Kind Regards,

    François 

    Want feedback on your awesome site? Get yourself a beta access on our new product Feedier.com here: https://feedier.com/

  •  2
    VALENTIN GONZALEZ COIRA replied

    Dear Francois

    Thanx for youir answer but it seems it's not working. I have 2.8.0.1 version and I have deactivate Eonet Live Notification but still icons don't appear... Any idea??? Thanx a lot!!

    BR

    Valentín

  •  574
    François replied

    Hello Valentin, 

    If you've any cache, please empty it and try in an Incognito windows are those icons are cachedsmile.png 

    Then, if the error is still here, please send me some access to your site through a private reply so that I can have a closer look for you. 

    Keep me posted

    Kind Regards,

    François 

    Want feedback on your awesome site? Get yourself a beta access on our new product Feedier.com here: https://feedier.com/

  •  2
    Ricardo replied

    Hi VALENTIN GONZALEZ COIRA!

    Did you solve your issue with missing icons on 2.8.0.x woffice?

    I'm having same problem. Can you give me some advice if you could solved that? 

    I'll really appreciatte your help.

    Thanks in advance.

    RICARDO

  •  597
    Imran replied

    Hi Ricardo,

    Thanks for writing again! Yes, icons issue is solved in latest theme update 2.8.0.2. You are using an old version of the theme, please update your theme to the latest version by following the subsequent steps carefully:

    How to update Woffice 

    After updating, please let us know if your issue has been resolved.  

    Best Regards,
    Imran.

    P.S.: Want feedback on your awesome Intranet? Get yourself a beta access on Feedier.com.

  •  2
    VALENTIN GONZALEZ COIRA replied

    Hi all,

    Yes I fixed the problem not using the Eonet Plugin at all. It seems it's not working well with the rest of the web.

    BR

    Valentín

  •  597
    Imran replied

    Hi Valentin,

    Glad to see that you managed to fix this :-)  I'll go ahead and close this ticket now. As always if there's anything else we can help with in future please do feel free to submit a new support ticket. 

    Best Regards,
    Imran.

    P.S.: Want feedback on your awesome Intranet? Get yourself a beta access on Feedier.com.

  •  2
    VALENTIN GONZALEZ COIRA replied

    Hi Imran

    How I can close this ticket???

  •  574
    François replied

    Donesmile.png Have a nice weekend. 

    Kind Regards,

    François 

    Want feedback on your awesome site? Get yourself a beta access on our new product Feedier.com here: https://feedier.com/