Okay
  Public Ticket #1847486
Bug
Open

Comments

  •  1
    Kevin started the conversation

    Hello,

    I'm using WordPress 5.0.2 + Woffice 2.8.1. I'm using multiple wiki pages. After the last update I've re-created the wiki pages (by cloning the woffice/page-templates/wiki.php file), but they don't show up anymore as a template (only 'Wiki' appears). Is this a bug, or how can I fix this?

    Thank you!

  •  542
    François replied

    Hello, 

    Did you change the name of the Template, within the PHP file? 

    Because if you simply duplicate the file, it will not work. 

    We've a doc article explaining it here: https://alkaweb.atlassian.net/wiki/spaces/WOF/pages/4194441/Multiple+wiki+pages

    Keep us postedsmile.png

    Kind Regards,

    François 

    Want feedback on your awesome site? Get yourself a beta access on our new product Feedier.com here: https://feedier.com/

  •  1
    Kevin replied

    Hello,

    Problem solved. I forgot to name the files '.php' (at the end of the file name). 

    Thanks for your help.

    Kind regards,

    Kevin

  •  542
    François replied

    Awesome! No problem at allsmile.png 

    Please don't hesitate if you need anymore detail.

    Kind Regards,

    François 

    Want feedback on your awesome site? Get yourself a beta access on our new product Feedier.com here: https://feedier.com/

  •  1
    Kevin replied

    Hello François,

    I've one more question. 

    The masonry icons in the menu (left) don't work anymore and the button icons in the dasboard looks different (author, upper vs. guest, bottom), see attachement. Can I change this?

    Thank you for your reply!

    With kind regards,

    Kevin

    Attached files:  differences.PNG

  •  542
    François replied

    Hello Kevin, 

    Yup, with some CSS changes, we can send you these linessmile.png 

    We'd need some access to the website having the issue through a private reply. 

    Keep me posted 

    Kind Regards,

    François 

    Want feedback on your awesome site? Get yourself a beta access on our new product Feedier.com here: https://feedier.com/

  •   Kevin replied privately
  •  542
    François replied

    Hello Kevin,

    Yup, I'd need WordPress admin login pleasesmile.png Have a nice weekend.

    Kind Regards,

    François 

    Want feedback on your awesome site? Get yourself a beta access on our new product Feedier.com here: https://feedier.com/

  •   Kevin replied privately
  •  583
    Imran replied

    Hi Kevin,

    The masonry icons in the menu (left) don't work anymore and the button icons in the dasboard looks different (author, upper vs. guest, bottom), see attachement. Can I change this?

    Upon checking in the Chrome browser, it seems to be displaying fine at our end:

    http://prntscr.com/m7ivfs

    Were you able to resolve the issue? If not, then you can also try clearing your browser's cache (http://www.refreshyourcache.com/en/home/) and see if the issue goes away. 

    Please let us know if you still face any issue. 

    Best Regards,
    Imran.

    P.S.: Want feedback on your awesome Intranet? Get yourself a beta access on Feedier.com.

  •   Kevin replied privately
  •  583
    Imran replied

    Hi Kevin,

    Thanks for your confirming and glad that helped! Regarding your further issues; kindly open new separate tickets and post your requests so it will be helpful for us not to get confused in assistance, and we’re glad to help you in your new tickets.  

    Best Regards,
    Imran.

    P.S.: Want feedback on your awesome Intranet? Get yourself a beta access on Feedier.com.