Okay
  Public Ticket #1542982
Problem Manual user Approve
Closed

Comments

  • Laura started the conversation

    Hello, Sorry for disturb. I have a problem. When I have actived the "Plugin Manual user approve" I have a login popup that It dissappear. 

    When desactive the plugin the popup works again.

    You can see the problem topbar login in my page. Can you help me, please?

    Thank you

  •  250
    Baptiste replied

    Hi there, 

    Thanks for reaching out. 

    Could you send some screenshot please, as well as details to log in your website. 

    Thanks. 

    Kindest regards. 

    Baptiste.

    ----

    Want feedback on your awesome Intranet? Check out our brand new product: feedier.com

  • Laura replied

    Hi Baptiste,

    The problem is... when I active this plugin. This popup (login/acceder) doesn´t work.

    https://drive.google.com/open?id=1MoczBmtgKcEoy67JYa6I3XA3Hurin7Dk

    https://drive.google.com/open?id=1J7PT1U6U_VhUFFY2o1jZzEZIzur4etFK

    My website where isn´t work http://regaloparapublicidad.com

    Website where it works. http://demo.wpthemego.com/themes/sw_alishop/

    Thank you

  •  250
    Baptiste replied

    Hi Laura, 

    Thanks for the details. I cannot access the files shared in drive though. 

    Can you send soome access to those website please? 

    Thanks; 

    Kindest regards. 

    Baptiste.

    ----

    Want feedback on your awesome Intranet? Check out our brand new product: feedier.com

  • Laura replied

    I don´t know why but in this theme when active your plugin, the popup doesn´t work. Maybe conflict with js. The theme is

    https://drive.google.com/open?id=1R31ywblrcXvR4beOmkcyZx-vGTkSNa-Y

    Do you know if the plugin has any conflict?

  •  250
    Baptiste replied

    Hi Laura, 

    Thanks for that! 

    It should work, but I'm still struggling to understand what the issue, I don't have access to your screenshot. 

    Could you give us access to the website please? 

    THanks. 

    Kindest regards. 

    Baptiste.

    ----

    Want feedback on your awesome Intranet? Check out our brand new product: feedier.com

  • Laura replied

    It plugin is impossible to use. You have a lot of conflict with other plugins and themes. 

    I can see in your forum that other users had problems with this. Please any solution.

    Your plugin is too great... :( It´s is a problem

  •  250
    Baptiste replied

    Hi, 

    I am happy to help but I need to be able to see your screenshoots first to understand the problem! 

    Please attach them to the thread here. 

    Thanks. 

    Kindest regards. 

    Baptiste.

    ----

    Want feedback on your awesome Intranet? Check out our brand new product: feedier.com

  • Laura replied

    The problem is... when I active this plugin. This popup (login/acceder) doesn´t work.

    Please, visit http://regaloparapublicidad.com/ and click topbar (acceder buttom). When I have active your plugin, the popup sign/login doesn´t work.

    When I Click "acceder" bottoum the windows show black and the popup login desappear.

    When I uninstall your plugin. Popup works again.

    Please, help me, I need to use your plugin

  •  250
    Baptiste replied

    Okay, 

    So there is a conflict with another of your plugin. If you try to disable them you will easily spot the culprit (instead of deactivating Eonet Manual User Approve). 

    We strive to be compliant with as much plugins as possible!

    Thanks. 

    Kindest regards. 

    Baptiste.

    ----

    Want feedback on your awesome Intranet? Check out our brand new product: feedier.com

  • Laura replied

    Yes, I tried this. I desactived all plugins, but the problem only fix when I desactive your plugin. :(

    Do you know what file have the problem?

     I think that I will choose other plugin. But your plugin was perfect. :(

  •  250
    Baptiste replied

    Hi, 

    I don't know, would you try to turn on the debugging and let me know if you see any errror? 

    See https://alkaweb.atlassian.net/wiki/spaces/WOF/pages/131304/Debuggin

    Kindest regards. 

    Baptiste.

    ----

    Want feedback on your awesome Intranet? Check out our brand new product: feedier.com

  • Laura replied

    I think that it´s is fix!! I don´t know why. But It is fix.

    Other question. Where show these messages?

    This site is accessible to approved users only. After registration, you have to wait for the admin approval before access.

    Registration completed.<br><br>An email has been sent to the admin, once he approves your registration, you will receive your credentials.

    these messages don´t show.

  •  250
    Baptiste replied

    Hi there, 

    I'm sorrry, I don't understand your question! Can you clarify? 

    Thanks.

    Kindest regards. 

    Baptiste.

    ----

    Want feedback on your awesome Intranet? Check out our brand new product: feedier.com