Okay
  Public Ticket #1540803
Featured Image Header not showing on posts
Open

Comments

  • jgargoshian started the conversation

    Hello,

    I've been trying to have my featured image show as a header on a blog post or news post's page and it's just coming up an empty box as the header. Is there anyway to fix it so each post's header will show the featured image? I can see it on the blog screen but once I actually click the post it goes to another tab with just the text for the article.

    Thanks,

    Jon

  •  474
    François replied

    Hello Jon, 

    Do you have a link for us so we can have a closer look on it? 

    It should work fine on those pages, but you want to make sure you haven't set the cover layer opacity to 100. Because, if so, you'd never see any image under it. 

    Kind Regards,

    François 

    Want feedback on your awesome site? Get yourself a beta access on our new product Feedier.com here: https://feedier.com/

  • jgargoshian replied

    Hello! 

    Just doubled checked and our opacity is set to 0 for the cover photo.

    Here are the links:

    https://gamrly.com/news/

    https://gamrly.com/news/updated-news-page-test/

    Thank you for your help

  •  474
    François replied

    Hello, 

    Can you change the value to 0.5 and see if that makes any change? 

    Kind Regards,

    François 

    Want feedback on your awesome site? Get yourself a beta access on our new product Feedier.com here: https://feedier.com/

  • jgargoshian replied

    Just did it, and it fixed it! Thank you so much for the help!!!

  •  474
    François replied

    No problem! Have a nice weekend sir! 

    Kind Regards,

    François 

    Want feedback on your awesome site? Get yourself a beta access on our new product Feedier.com here: https://feedier.com/

  • jgargoshian replied

    You do the same! Thanks again :)