Okay
  Public Ticket #1300324
Bugs
Open

Comments

  •   Hugo started the conversation
  •  70
    Marcos replied

    Hello Hugo,

    Thank you for getting in touch. Regarding your questions, it is possible to send your WordPress access credentials as a private reply here in our ticket system. We do require it in order to perform tests and further investigations in order to proper identify customers issues. Regarding the 404 error in single directory posts, you can try the following:

    • Reset your permalinks in your WordPress Dashboard > Appearance > Settings > Permalinks just click the save button and you'll be done.
    • Make sure you have setup your directory pages properly (see: https://alkaweb.ticksy.com/article/4818/)

    As regarding the select options for projects, I really need to take a look in the backend of your website in order to test what's happening since it is not possible to determine what's the issue with the images provided.

    Hope it brings a bit of clarifications. Have a nice day.

    Kind Regards,

    Marcos 

    Looking for visibility? Be featured on Woffice.io

    Keen on Woffice ? Please take a few seconds to give us a 5-star review on ThemeForest.

  •   Hugo replied privately
  •  70
    Marcos replied

    Hello Hugo,

    Thank you for the details provided. Regarding your questions, here are the answers:

    1 - Directory single item 404 error.

    After a detailed test I discovered the BuddyPress Docs plugin is conflicting with the url structure of single directory items. You can either keep this plugin disabled or change the directory menu name for test purposes in WordPress Dashboard > Unyson > Woffice Directory note you will need to revert your Unyson plugin version to a previous version 2.6.16 since the most recent version has a bug with the save button. You are able to revert a plugin version using the WP Rollback plugin.

    2 - Project creation select field issues.

    Since the forms has a fixed height it is causing the select options content to be hidden, I have placed a simple custom css to fix that at: WordPress Dashboard > Appearance > Theme Settings > Custom Code > Custom CSS.

    Hope it helps. Have a nice day.

    Kind Regards,

    Marcos 

    Looking for visibility? Be featured on Woffice.io

    Keen on Woffice ? Please take a few seconds to give us a 5-star review on ThemeForest.

  •   Hugo replied privately
  •   Hugo replied privately
  •  70
    Marcos replied

    Hello Hugo,

    Thank you for updating it. Regarding your questions, here are the answers:

    "In the directory, we can´t edit a publish item? because i would like to change the text..."

    The box where you entered this information is suitable for a simple desc, for a organized description in topics one per line you can use the 'Custom fields' option, this way you are able to include one topic per line with a custom icon. Take a look at the demo directory item for reference: http://www.gbernardeslab.com/intranet/gbitem/guest-ranch/

    "In the directory, on the same page above, how can we make the link open outside the website..."

    The button behaves as it says in its description, it does link for a external url, not with a _blank target attribute which can be easily achieved with a bit of custom jQuery code. Paste the snippet of code below at WordPress Dashboard > Appearance > Theme Settings > Custom Code > Custom JavaScript > Custom jQuery:

    jQuery('.directory .fw-container a').attr('target', '_blank');

    "On the admin there´s always showing up 2 notices everytime a new user log´s in..."

    The Newsletter alert should be displayed only to users with "manage_options" capability, so basically admins, unless your website have multiple admins it shouldn't be an issue at all, if even so you need to hide it a custom css could do the trick, just right click over the notice you need to hide and place a custom css as below to WordPress Dashboard > Appearance > Theme Settings > Custom Code > Custom CSS:

    #notice-name {
    display: none!important;
    }

    "The website is still in the beginning and i already notice that is turning a bit slow..."

    As first tip I would say you to use only the plugins you really need. More tips can be found in our article: https://alkaweb.ticksy.com/article/5816/

    Hope it brings a bit of clarifications. Have a nice day.

    Kind Regards,

    Marcos 

    Looking for visibility? Be featured on Woffice.io

    Keen on Woffice ? Please take a few seconds to give us a 5-star review on ThemeForest.

  •   Hugo replied privately
  •  70
    Marcos replied

    Hello,

    Glad it works now! Don't hesitate in asking if you need further assistance. Have a nice day.

    Kind Regards,

    Marcos 

    Looking for visibility? Be featured on Woffice.io

    Keen on Woffice ? Please take a few seconds to give us a 5-star review on ThemeForest.